П`ятниця, 22.11.2024, 04:56
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Котлети

Домашні котлети


Інгредієнти:

►Фарш з яловичини - 1 кг
►Яйце - 1 шт.
►Батон без добавок - 4 шматки
►Молоко - 100-150 мл.
►Цибуля - 1-2 шт.
►Сіль за смаком.
►Коріандр - 0,25 чайної ложки
►Базилік - 0,25 чайної ложки
►Чорний мелений перець - 1 чайна ложка
►Соняшникова олія для смаження.


Приготування:

Батон замочити в молоці. Цибулю почистити і нарізати. Подрібнити блендером або прокрутити через м'ясорубку, додати фарш, яйце, спеції. Батон віджати від молока, додати до фаршу. Все ретельно вимісити, сформувати котлети. Смажити на олії до готовності.

bon appetit:)



Категорія: Котлети | Додав: unknown (15.05.2012)
Переглядів: 808 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Рулет з лаваша в грецькому стилі
Корисні властивості грейпфрута і грейпфрутова дієта
Грінки з грибами і часником
Оливки й маслини. Як вибрати оливки?
Роли з лососем і авокадо
Вишневий щербет
Сирні палички до супу
Гарячі бутерброди з шинкою, помідорами і яйцями
Угорський торт "Добош"
Чізкейк з полуницею і кокосом
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua