Вівторок, 14.05.2024, 02:16
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Напої безалкогольні

Журавлинний морс



Інгредієнти :

Заморожена журавлина - 300 г
Апельсиновий сік - 250 мл
Цукор - 200 г
Цедра половинки лимона
Кориця - 1/2 чайної ложки
Мелена гвоздика - 1/4 чайної ложки
Мускатний горіх - 1/4 чайної ложки


Приготування :

Журавлину
промити, розтерти або подрібнити у блендері, віджати сік, помістити в каструлю, додати всі інгредієнти.

5 хвилин
поварити на середньому вогні, постійно помішуючи, щоб прянощі віддали свій смак, а цукор повністю розчинився.
Перед
тим як подавати на стіл трохи остудіть.

bon appetit:)

Категорія: Напої безалкогольні | Додав: unknown (24.03.2012)
Переглядів: 772 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
М'ятне молоко
Сирники
Булочки з сирною начинкою
Сирний суп з печерицями
Ананасово-манговий коктейль
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Журавлинний морс
Суп-пюре з брокколі та сиром
Овочева закуска "дієтична"
Картопляні герцогині
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua