Інгредієнти:
►Курячих грудок - 3 шт. ►Печериці - 400 гр. ►Твердий сир - 120 гр. ►Рослинна олія - 3 ст.л. ►Борошно - 35 гр. ►Сіль - 1/4 ч.л. ►Чорний мелений перець - 1/4 ч.л. ►Сіль - 1/2 ч.л. ►Курячий бульйон - 120 мл. ►Бальзамічний оцет - 1/4 ч.л. ►Чебрець - 1/2 ч.л. ►Кукурудзяний крохмаль - 3 ч.л.
Приготування:
Розрізаємо грудки вздовж на половинки. Чистимо і нарізаємо печериці. Дрібно натріть сир. Змішайте борошно, сіль і чорний перець. Обваляйте грудку в суміші з обох сторін. Обсмажте на сковорідці на середньому вогні, по 5 хвилин з обох сторін. Потім покладіть грудки на тарілку. Розміщуємо на сковороду гриби трохи підсмажуємо, додаємо спеції і бульйон. Готуємо протягом 7 хвилин. Потім додаємо крохмаль і готуємо ще пару хвилин поки більша частина вологи не випарується і соус не стане трохи густим. Приготований соус покладіть в тарілку. Грудки покладіть назад в сковороду, зверху на них поміщаємо гриби і сир. Накриваємо кришкою і готуємо ще 5 хвилин.
bon appetit:)
|