Середа, 18.12.2024, 10:02
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Торти

Швидкий пиріг з персиками


Інгредієнти:

►Вершкового масла - 120 гр.
►Борошна - 200 гр.
►2 ст. ложки цукру + 2 ст. ложки - посипати зверху
►Щіпка солі (1 \ 4 ч. ложки)
►Персиків (2 штуки) - 400 гр.
►Холодної води - 3 ст. ложки


Приготування:

Духовку розігрійте до 200°С. Дістаньте з холодильника масло, хай поки полежить і стане м'яким.
З персиків вийміть кісточку і наріжте фрукти часточками.

Вершкового масла я навмисно вказую трохи більшу кількість, буквально на 1 ст. ложку,
ніж його зазвичай беруть для приготування пісочного або рубаного тiста.
Тут я хочу, щоб основа пирога після випічки була м'якою, щоб хрустіла тільки по краях і щоб була
насиченого вершкового смаку. Саме тому сюди абсолютно ні в якому разі не можна використовувати маргарин, готувати - тільки з вершковим маслом, гарним маслом.

Викладіть масло в миску, додайте до нього борошно, цукор і сіль. Розімніть масло виделкою або за допомогою пальців, змішуючи його з борошном до великої крихти.

Додайте 3 ст. ложки холодної води і швидко-швидко перемішуючи, замісіть тісто.
Густим, подібно пісочного, тісто не буде. Воно не буде "литися" з ложки, тай в кульку його не зберете.

Деко застелити папером для випічки. За допомогою ложки викладіть тісто на папір розрівняйте в шар, близько 5 мм завтовшки.
На тісто, починаючи від центру, викладайте часточки персиків. Присипте фрукти цукром і запікайте в розігрітій до 200°С духовці 20 хвилин. При такій високій температурі тонке тісто швидко запечеться, а фрукти, залишаться злегка твердими всередині, зверху покриються тонкою карамельною скоринкою.

Будете їсти пиріг гарячим або холодним - не важливо. Він прекрасний в обох варіантах.
Якщо захочете якось доповнити цей десерт, при подачі додайте до нього ложку самої звичайної сметани.

bon appetit:)



Категорія: Торти | Додав: unknown (07.10.2012)
Переглядів: 1071 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Чахохбілі з курки
Піца на сковороді за 10 хвилин
Закуска "Дракончики"
Лазанья з сьомгою
Спеції для плову
Курячий салат з апельсином
Овочева лазанья
Умови зберігання бананів. Як вибрати стиглий банан
Грецький салат
Ідеальний лимонад
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua