Гуляш із яловичини
Інгредієнти : Цибуля ріпчаста ( 100г ) 1 шт . Смалець 40 г Паприка мелена 4 ч.л. Яловичина духова 600 г Сіль морська 1 ч.л. Перець чорний мелений ½ ч.л. Морква 200 г Перець солодкий червоний ( паприка ) 1 шт . Помідори червоні 150 г Часник 4 зубчика Картопля 500 г Справжній угорський гуляш - щось на зразок густого м'ясного супу , красивого насиченого кольору , обов'язково з паприкою , великою кількістю м'яса і овочами. Приготування: Наріжте і обсмажте цибулю . Коли цибуля зазолотиться , покладіть паприку . Добре перемішайте, щоб паприка рівномірно з'єдналася з жиром. Через пару хвилин додайте м'ясо, нарізане великими кубиками, посоліть і поперчіть . Обсмажте все разом на великому вогні, потім додайте трохи води , закрийте кришкою і тушкуйте близько години. Наріжте моркву і солодкий перець. Додайте в гуляш моркву, перець , помідори і часник, долийте гарячої води і готуйте далі. Перемішайте і готуйте ще близько 15 хвилин. Як тільки м'ясо стане м'яким, покладіть в гуляш крупно нарізану картоплю . Коли картопля буде готова, вимкніть вогонь і дайте страві набагато настоятися під кришкою. bon appetit:)
Категорія: Гуляш | Додав: unknown (29.03.2012)
Переглядів: 955
| Рейтинг: 0.0 /0
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0