Інгредієнти :
Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт. Смалець 40 г Паприка мелена 4 ч.л. Яловичина духова 600 г Сіль морська 1 ч.л. Перець чорний мелений ½ ч.л. Морква 200 г Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт. Помідори червоні 150 г Часник 4 зубчика Картопля 500 г
Справжній угорський гуляш - щось на зразок густого м'ясного супу, красивого насиченого кольору, обов'язково з паприкою, великою кількістю м'яса і овочами.
Приготування:
Наріжте і обсмажте цибулю. Коли цибуля зазолотиться, покладіть паприку. Добре перемішайте, щоб паприка рівномірно з'єдналася з жиром. Через пару хвилин додайте м'ясо, нарізане великими кубиками, посоліть і поперчіть. Обсмажте все разом на великому вогні, потім додайте трохи води, закрийте кришкою і тушкуйте близько години. Наріжте моркву і солодкий перець. Додайте в гуляш моркву, перець, помідори і часник, долийте гарячої води і готуйте далі. Перемішайте і готуйте ще близько 15 хвилин. Як тільки м'ясо стане м'яким, покладіть в гуляш крупно нарізану картоплю. Коли картопля буде готова, вимкніть вогонь і дайте страві набагато настоятися під кришкою.
bon appetit:)
|