П`ятниця, 03.05.2024, 08:51
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Пельмені

Пельмені


Інгредієнти:

Тісто:
►1.5-2 склянки борошна
►1 яйце
►100 мл. кип'яченої злегка теплої води
►50 мл. молока
►1 ст. ложка олії
►0.5 ч. ложки солі
►Дрібка цукру

Фарш:
►300 гр. яловичини
►300 гр. свинини (шийки)
►1 цибулина
►40 мл. крижаної води
►Сіль, перець за смаком


Приготування:

Борошно (1.5 склянки) просіяти в миску, зробити поглиблення, влити воду, молоко, масло, додати яйце, сіль і цукор, починаючи з країв поступово замісити тісто, перекласти його на стіл посипаний борошном, підсипаючи ще борошна замісити еластичне пружне тісто, накрити його мискою і дати йому відпочити хвилин 30-40, за цей час тісто потрібно один раз "перемісити".
М'ясо перекрутити на м'ясорубку з цибулиною (можна двічі), додати у фарш сіль і перець (більше ніяких приправ не додавати), влити крижану воду, фарш добре розмішати.
Тісто для зручності поділити на 3 частини, одну частину посипати борошном, на столі розкачати в тонкий пласт (розкочувати потрібно досить тонко, але не до прозорості) чаркою видавити кружечки з тіста, покласти фарш в серединку. Пальці занурювати в борошно, добре скріплювати шви, пельмені укладати на посипаний борошном піднос. Зліпіть так все пельмені, обрізки тіста перемісити і знову розкачувати тоненько, використовувати все тісто.
Потім тацю з пельменями поставити в морозилку хвилин на 30, щоб вони трохи "підмерзли".
Потім можна частину пельменів відварити в підсоленій воді з лавровим листом, а частину остаточно заморозити, перекласти в пакет і прибрати в морозилку.

bon appetit:)



Категорія: Пельмені | Додав: unknown (29.11.2012)
Переглядів: 710 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Десерт "Квітка в горщику"
Виноград в шоколаді
Гриби з соусом Мадейра
Зрази овочеві
Салат Олів'є (радянський варіант)
Оливки й маслини. Як вибрати оливки?
Яєчня в перці
Домашні вершкові цукерки з фундуком
Йогуртовий торт
Сорти капусти. Як вибрати капусту?
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua