натуральний йогурт - 600 гр. молоко - 600 мл. желатин - 60 гр. лимонний сік - 2 ст.л. какао - 40 гр. цукор - за смаком (приблизно 100 гр.) полуниця - 400 гр. вода - 100 мл
Приготування:
Дістаньте йогурт з холодильника, щоб він придбав кімнатну температуру. 50 гр. желатину залийте молоком, дайте постояти згідно інструкції, а потім нагрійте до повного розчинення. Трохи остудити. Йогурт збийте міксером, додаючи цукор і лимонний сік. Потім поступово додайте молоко з желатином, постійно помішуючи. Знову збийте міксером. Відокремте ¼ частину йогуртової маси і змішайте з какао. Залийте роз'ємну форму і поставте на 10 хвилин у морозилку до застигання. На застиглий шар вилийте масу, що залишилася і поставте в холодильник до повного застигання. Приготуйте полуничний шар. 10 гр. желатину приготувати згідно інструкції. Приготуйте полуничне пюре за допомогою блендера, додайте цукор і злегка остиглий желатин. Вилийте полуничне желе на застиглий йогуртовий шар, поставте в холодильник до повного застигання.