Субота, 23.11.2024, 23:17
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Желе, муси

Кавове желе


Інгредієнти:

►150мл міцної кави
►150мл 10% вершків (можна молоко)
►2 ч. ложки цукру (можна замінити медом або не додавати взагалі)
►Дрібка кориці
►½ пакетика желатину
►Свіжа м'ята


Приготування:

Зваріть каву (в розрахунку 3 ч. ложки з верхом кави на 150 мл води). Приправте цукром або медом, корицею і, як тільки трохи охолоне, розчиніть у ньому желатин.
Через півгодини додайте вершки, перемішайте і розлийте в ємкості по 50мл.
Подавайте з м'ятою і, за бажанням прикрасьте цукровою пудрою.

bon appetit:)



Категорія: Желе, муси | Додав: unknown (29.11.2012)
Переглядів: 1113 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Соус "Тисяча островів"
Сальса
Салат "Венеція"
Лікер Irish cream
Апельсиновий глінтвейн
Крем Рафаелло
Посуд для чайної церемонії
Мокка фрапучіно
Салат "Авокадо і креветки"
Теплий курячий салат з локшиною
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua