|
Гуляш
Інгредієнти :
Оливкова олія - 2 столові ложки Цибуля - 2 шт Ч асник - 4 зубки Свиняча нога, порізана кубиками - 900 г Запашний червоний перець - 3 чайні ложки Сіль - 2 чайні ложки Вода - 1.3 л Томатна паста - 2 столові ложки Сухий майорам - 3 чайні ложки Мелена кмин - 2 чайні ложки Мелений чорний перець - ½ чайної ложки Картопля - 3 шт
Приготування:
Налийте масло у велику каструлю, підігрійте. Дрібно нарізаємо цибулю (знадобиться багато цибулі) і покладіть на сковороду. Підсмажте, поки вона не стане мяка. Почистіть і наріжте часник. Додайте часник в каструлю і обсмажте протягом ще 2-х хвилин. Нарізане м'ясо додайте в каструлю і обсмажте. Смажте поки воно не змінить колір з усіх сторін. Додайте запашний перець і трохи солі. Потім додайте воду, перемішуйте, доведіть до кипіння. Додайте в каструлю спеції: томатну пасту, майорів, кмин і чорний перець, перемішуємо. Варіть приблизно годину (гуляш при цьому помірно кипить). За 40 хвилин до готовності додайте очищену і нарізану картоплю.
bon appetit:)
|
Категорія: Гуляш | Додав: unknown (29.03.2012)
|
Переглядів: 813
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|