Понеділок, 29.04.2024, 00:29
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Деруни

Деруни з пастою з лосося


Інгредієнти:

Картопля - 1 кг
Яйце - 2шт.
Велика цибулина
Сіль, перець
Оливкова олія

Для "лососевої" пасти:
Солоний лосось - 200 гр.
Сметана - 4 столових ложки
Хрін - 1 столова ложка
Шніт-цибуля (або зелена)


Приготування:

На дрібній тертці спочатку тремо цибулю, потім картоплю.
У тертої картоплі добре віджимаємо зайвий сік, вона тоді не будуть розповзатися і борошно додавати не треба.
Розбиваємо яйця. Солимо, перчимо і добре перемішуємо.
Зручною порціонною ложкою викладаємо на розігріту сковороду з оливковою олією і обсмажуємо.
Робимо пасту з лосося:
Відправляємо лосось, сметану і хрін в блендер.
Перемелюємо до досить крупнорубленной консистенції. Дрібно ріжемо цибулю.
Перемішуємо всі разом, за бажанням додаємо червону ікру. Але, і без - чудово.

bon appetit:)



Категорія: Деруни | Додав: unknown (15.05.2012)
Переглядів: 851 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курячі відбивні в томатному соусі зі спагеті
Молочний пунш
Детокс смузі
Чай масала
Курячий пиріг в горщику
Салат з ананасом і курячою грудкою
Курка маринована в кефірі, запечена з картоплею з травами і часником
Млинці шоколадні
Як вибрати та приготувати курку
Баклажани по-грецьки
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua