Інгредієнти:
Картопля - 1 кг Яйце - 2шт. Велика цибулина Сіль, перець Оливкова олія
Для "лососевої" пасти: Солоний лосось - 200 гр. Сметана - 4 столових ложки Хрін - 1 столова ложка Шніт-цибуля (або зелена)
Приготування:
На дрібній тертці спочатку тремо цибулю, потім картоплю. У тертої картоплі добре віджимаємо зайвий сік, вона тоді не будуть розповзатися і борошно додавати не треба. Розбиваємо яйця. Солимо, перчимо і добре перемішуємо. Зручною порціонною ложкою викладаємо на розігріту сковороду з оливковою олією і обсмажуємо. Робимо пасту з лосося: Відправляємо лосось, сметану і хрін в блендер. Перемелюємо до досить крупнорубленной консистенції. Дрібно ріжемо цибулю. Перемішуємо всі разом, за бажанням додаємо червону ікру. Але, і без - чудово.
bon appetit:)
|