►Курячий фарш - 500 г ►Хлібні крихти - 3 ст. ложки ►Ріпчаста цибуля (подрібнена) - 2 ст. ложки ►Яйця - 1 шт. ►Сіль - 1/4 ч. ложки ►Чорний перець (мелений) - за смаком ►Олія - 1 ст. ложка ►М'ясний бульйон - близько 400 мл ►Сметана - 1/4 склянки
Приготування:
Обережно перемішати курячий фарш, хлібні крихти, ріпчасту цибулю, яйце, сіль і перець. З готового фаршу сформувати 15 фрикадельок. Розігріти масло у великій сковороді і обсмажити в ньому фрикадельки. Потім влити в сковороду бульйон і готувати фрикадельки на середньому вогні протягом приблизно 15 хвилин. Потім додати сметану, прогріти, після чого зняти сковороду з вогню.