П`ятниця, 22.11.2024, 02:31
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Фрикадельки

Курячі фрикадельки по-строгановськи



Інгредієнти:

►Курячий фарш - 500 г
►Хлібні крихти - 3 ст. ложки
►Ріпчаста цибуля (подрібнена) - 2 ст. ложки
►Яйця - 1 шт.
►Сіль - 1/4 ч. ложки
►Чорний перець (мелений) - за смаком
►Олія - 1 ст. ложка
►М'ясний бульйон - близько 400 мл
►Сметана - 1/4 склянки


Приготування:

Обережно перемішати курячий фарш, хлібні крихти, ріпчасту цибулю, яйце, сіль і перець. З готового фаршу сформувати 15 фрикадельок.
Розігріти масло у великій сковороді і обсмажити в ньому фрикадельки. Потім влити в сковороду бульйон і готувати фрикадельки на середньому вогні протягом приблизно 15 хвилин. Потім додати сметану, прогріти, після чого зняти сковороду з вогню.

bon appetit:)


Категорія: Фрикадельки | Додав: unknown (15.04.2013)
Переглядів: 1028 | Теги: Курячі фрикадельки по-строгановськи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Гречані млинці
Курка маринована в кефірі, запечена з картоплею з травами і часником
Хачапурі по-аджарський
Вівсяне печиво з родзинками і яблуком
Часниковий соус
Млинцеві мішечки з куркою
Еклери
Чахохбілі з курки
Ванільне суфле
Як вибрати та приготувати курку
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua