►Пластівці вівсяні - 200 г ►Масло вершкове - 100 г ►Борошно пшеничне - 1/2 склянки ►Мед - 2 столові ложки ►Цукор коричневий - 5 ст. ложок ►Яйце - 2 штуки ►Розпушувач - 1 ч. ложка ►Яблука - за смаком ►Ізюм - за смаком ►Горіхи - за смаком
Приготування:
Змішати в мисці масло і цукор, всипаючи його поступово. Потім додати мед, яйця, просіяне борошно і розпушувач. Перемішати все міксером. В отримане тісто додати вівсяні пластівці, подрібнені в блендері горіхи, родзинки та яблука. З отриманої суміші скачати руками невеликі кульки і викласти їх на папір для випікання на відстані близько 3х см. Випікати близько 15-20 хвилин.
Поради: 1. Горіхи краще взяти різні (мигдаль, волоський горіх і т.д.). 2. Яблука можна як терти на крупній тертці, так і нарізати дрібними кубиками. 3. Самі печива перед випіканням можна прикрасити мигдалевими пелюстками.