П`ятниця, 10.05.2024, 17:38
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Печиво

Вівсяне печиво з родзинками і яблуком



Інгредієнти:

►Пластівці вівсяні - 200 г
►Масло вершкове - 100 г
►Борошно пшеничне - 1/2 склянки
►Мед - 2 столові ложки
►Цукор коричневий - 5 ст. ложок
►Яйце - 2 штуки
►Розпушувач - 1 ч. ложка
►Яблука - за смаком
►Ізюм - за смаком
►Горіхи - за смаком


Приготування:

Змішати в мисці масло і цукор, всипаючи його поступово. Потім додати мед, яйця, просіяне борошно і розпушувач. Перемішати все міксером.
В отримане тісто додати вівсяні пластівці, подрібнені в блендері горіхи, родзинки та яблука.
З отриманої суміші скачати руками невеликі кульки і викласти їх на папір для випікання на відстані близько 3х см.
Випікати близько 15-20 хвилин.

Поради:
1. Горіхи краще взяти різні (мигдаль, волоський горіх і т.д.).
2. Яблука можна як терти на крупній тертці, так і нарізати дрібними кубиками.
3. Самі печива перед випіканням можна прикрасити мигдалевими пелюстками.

bon appetit:)


Категорія: Печиво | Додав: unknown (24.12.2012)
Переглядів: 1056 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Домашня шаурма
Гаспачо
Запечені баклажани з рікоттою, помідорами та цибулею
Курка, фарширована грибами і сиром
Домашні котлети
Рибні консерви
Печена картопля з сиром
Японський омлет
Йогуртниця. Як вибрати йогуртницю
Фінська уха
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua