►цукор - 3 ст. л. ►гіркий шоколад - 80 г ►вершки жирністю 35% - 250 мл ►круглозерний рис - 400 г ►ванільний цукор - 1 ч. л. ►консервовані персики - 250 г ►молоко - 1,25 л ►мигдаль - 80 г
Приготування:
Промийте рис. Закип'ятіть в каструлі молоко з цукром, додайте рис і варіть, постійно помішуючи, 30 хв. на повільному вогні. Щільно накрийте і дайте постояти 10 хв. Готуємо соус. Консервовані персики покладіть в блендер і подрібніть до стану пюре. Натріть на крупній тертці шоколад. Збийте вершки з ванільним цукром в густу піну. Розкладіть кашу по тарілках, зверху прикрасіть вершками і посипте шоколадом. Полийте персиковим соусом і подавайте.