Неділя, 28.04.2024, 11:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Каші

Рисова каша по-італійськи



Інгредієнти:

►цукор - 3 ст. л.
►гіркий шоколад - 80 г
►вершки жирністю 35% - 250 мл
►круглозерний рис - 400 г
►ванільний цукор - 1 ч. л.
►консервовані персики - 250 г
►молоко - 1,25 л
►мигдаль - 80 г


Приготування:

Промийте рис. Закип'ятіть в каструлі молоко з цукром, додайте рис і варіть, постійно помішуючи, 30 хв. на повільному вогні. Щільно накрийте і дайте постояти 10 хв.
Готуємо соус. Консервовані персики покладіть в блендер і подрібніть до стану пюре.
Натріть на крупній тертці шоколад. Збийте вершки з ванільним цукром в густу піну. Розкладіть кашу по тарілках, зверху прикрасіть вершками і посипте шоколадом. Полийте персиковим соусом і подавайте.

bon appetit:)


Категорія: Каші | Додав: unknown (11.04.2013)
Переглядів: 750 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Куряча грудка з грибами і сиром
Гуляш
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Гострий салат з моркви
Курячі відбивні в томатному соусі зі спагеті
Риба в картопляній скоринці
Сніданок для закоханих
Салат "Мімоза"
Рижик з заварним кремом
Бостонської кремовий торт
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua