Інгредієнти:
►Грецького густого йогурту або густої сметани - 300 - 350 гр. ►Огірок (середній) - 2-3 шт. ►Часник - 2-3 зубчики ►Тертий або товчений мигдаль - 1-2 ч. л. ►Оливкова олія - 2 ст. л. ►Оцет - 1 ч. л. ►Сіль
Приготування:
Огірки вимити і очистити від шкірки. Натерти на тертці. Я натераю в тарілочку, застелену тонкою тканиною (марлею), так зручніше віджимати. Віджати добре сік. Віджату огіркову масу викласти в миску. Додати часник, пропущений через часничницю, подрібнений мигдаль, дрібку солі, оцет і йогурт. Все як слід перемішати. В останню чергу додати оливкову олію і ще раз добре перемішати.
bon appetit:)
|