Понеділок, 29.04.2024, 11:04
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Салати

Салат "Ромашкове поле"



Інгредієнти:

½
склянки довгозернистого рису.
1 банка
консервованої горбуші.
2
моркви
2
огірка
2
ріпчастої цибулі
3
яйця
Сметана  15%

Олія

Салатний лист

Кріп



Приготування:

Рис
відварюємо в підсоленій воді до готовності. Він повинен бути рассипним. Яйца відварюємо і очищуєм. Натираємо моркву на великій тертці, підсмажуємо її на ллії. Змішуємо в окремій ємності до однорідної маси сметану, олію, сіль за смаком.
Салат
викладається шарами:
1-
й - Листя салату, порвані на шматочки.
2-
й - Рис. Зверху змащуємо соусом.
3-й -
Горбуша (її потрібно відокремити від рідини і добре розім'яти виделкою). Мажемо соусом.
4-
й - Дрібно порізану цибулю, змастити соусом.
5-
й - Просмажена морква, змастити соусом.
6-
й - Свіжий дрібно порубаний огірок, змастити соусом.
Зверху
робимо ромашки таким чином: пелюстки - з білків яєць, порізаних соломою. Середина квітки - це жовток, натертий на тертці. Салат прикрашаємо зверху
кропом.

bon appetit:)


Категорія: Салати | Додав: unknown (27.03.2012)
Переглядів: 813 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Картопляні хвилі
Малиновий коктейль
Закуска з червоної риби та вершкового сиру
Картопляні кнедлики з грибами
Омлет з сиром
Ролл Гусениця
Запечена сьомга зі шпинатом
Гарячий банановий коктейль
Омлет з шинкою і сиром
Горбуша запечена в духовці
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua