|
Салат "Ромашкове поле"
Інгредієнти:
½ склянки довгозернистого рису. 1 банка консервованої горбуші. 2 моркви 2 огірка 2 ріпчастої цибулі 3 яйця Сметана 15% Олія Салатний лист Кріп
Приготування:
Рис відварюємо в підсоленій воді до готовності. Він повинен бути рассипним. Яйца відварюємо і очищуєм. Натираємо моркву на великій тертці, підсмажуємо її на ллії. Змішуємо в окремій ємності до однорідної маси сметану, олію, сіль за смаком. Салат викладається шарами: 1- й - Листя салату, порвані на шматочки. 2- й - Рис. Зверху змащуємо соусом. 3-й - Горбуша (її потрібно відокремити від рідини і добре розім'яти виделкою). Мажемо соусом. 4- й - Дрібно порізану цибулю, змастити соусом. 5- й - Просмажена морква, змастити соусом. 6- й - Свіжий дрібно порубаний огірок, змастити соусом. Зверху робимо ромашки таким чином: пелюстки - з білків яєць, порізаних соломою. Середина квітки - це жовток, натертий на тертці. Салат прикрашаємо зверху кропом.
bon appetit:)
|
Категорія: Салати | Додав: unknown (27.03.2012)
|
Переглядів: 850
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|