Четвер, 02.05.2024, 16:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Креми, суфле

Ванільне суфле



Інгредієнти:

►5 яєць,
►60 г борошна,
►150 г цукрової пудри,
►0,5 л молока,
►25 г вершкового масла,
►ванілін.


Приготування:

З'єднати цукор, вершкове масло, борошно і три жовтки, все добре розтерти. Поставити на середній вогонь, влити молоко, і безперервно помішуючи віночком, довести до кипіння. Варити 15 хвилин, потім додати ванілін і зняти з вогню. Зварену масу охолодити, часто помішуючи, щоб не утворилася скоринка, в ледь теплу масу вбити два жовтки і розмішати.
Всі білки збити в густу піну, додати дві чайні ложки цукрової пудри і знову збити. Після цього обережно змішати його зі звареною масою і злегка розмішати. Викласти масу у форму, змащену маслом і злегка посипану борошном і поставити в попередньо нагріту духовку.
Випікати близько 15 - 20 хвилин при температурі 200-259 °С .
Готове суфле посипати цукровою пудрою і подати до столу одразу, так як швидко осідає.

bon appetit:)


Категорія: Креми, суфле | Додав: unknown (24.03.2013)
Переглядів: 976 | Коментарі: 6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 pxMUHIwe  
0
1989 Apr; 90 4 496 503 <a href=http://prilig.mom>priligy dapoxetine</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Пельмені
Білий апельсиновий торт
Як вибрати казан
Печиво з ананасами
Домашня піца
Рослинні масла
Банановий коктейль з морозивом
Паста з фореллю і рікоттою у вершковому соусі
Як вибрати та приготувати курку
Люля-кебаб
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua