►5 яєць, ►60 г борошна, ►150 г цукрової пудри, ►0,5 л молока, ►25 г вершкового масла, ►ванілін.
Приготування:
З'єднати цукор, вершкове масло, борошно і три жовтки, все добре розтерти. Поставити на середній вогонь, влити молоко, і безперервно помішуючи віночком, довести до кипіння. Варити 15 хвилин, потім додати ванілін і зняти з вогню. Зварену масу охолодити, часто помішуючи, щоб не утворилася скоринка, в ледь теплу масу вбити два жовтки і розмішати. Всі білки збити в густу піну, додати дві чайні ложки цукрової пудри і знову збити. Після цього обережно змішати його зі звареною масою і злегка розмішати. Викласти масу у форму, змащену маслом і злегка посипану борошном і поставити в попередньо нагріту духовку. Випікати близько 15 - 20 хвилин при температурі 200-259 °С . Готове суфле посипати цукровою пудрою і подати до столу одразу, так як швидко осідає.