Інгредієнти (2 порції):
►
Цукор - 20 г
►
Кориця в паличках - 1 штучка
►
Кава мелена - 10 г
Приготування: Візьміть турку і насипте в нього цукор, потім поставте на середній вогонь. Цукор треба додавати по смаку, орієнтуючись на вашу звичайну норму, але збільшивши її в 2 рази. Дочекайтеся, поки цукор розтане і набуде золотистого карамельного відтінку. Не давайте цукру горіти, інакше кава буде гірка. Як тільки карамель досягне потрібної кондиції, влийте в турку 200 мл води і покладіть паличку кориці. Доведіть воду до кипіння, вийміть корицю і всипте каву. Швидко перемішайте і, не даючи кипіти, зніміть з вогню і розлийте по чашках.
bon appetit:)
|