Понеділок, 06.05.2024, 02:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Кава

Карамельна кава в турці



Інгредієнти (2 порції):

Цукор - 20 г
Кориця в паличках - 1 штучка
Кава мелена - 10 г


Приготування:

Візьміть
турку і насипте в нього цукор, потім поставте на середній вогонь.

Цукор треба додавати по смаку, орієнтуючись на вашу звичайну норму, але збільшивши її в 2 рази.
Дочекайтеся, поки цукор розтане і набуде золотистого карамельного відтінку. Не давайте цукру горіти, інакше кава буде гірка.
Як тільки карамель досягне потрібної кондиції, влийте в турку 200 мл води і покладіть паличку кориці.
Доведіть воду до кипіння, вийміть корицю і всипте каву. Швидко перемішайте і, не даючи кипіти, зніміть з вогню і розлийте по чашках.

bon appetit:)


Категорія: Кава | Додав: unknown (23.03.2012)
Переглядів: 868 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Котлета по-Київськи
Смачні котлети!
Заварні пончики
Молочний пунш
Рибні палички в горіховій паніровці
Курячі грудки з помідорами і базиліком
Домашній хліб в духовці
Борщ сибірський
Домашня піца
Італійський суп з фрикадельками
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua