|
Солянка
Інгредієнти (на 3 літри): 300 - 500 г яловичини 300 - 500 гр різних мясних делікатесів (4-5 видів) 150 г цибулі 200 г солоних огірків 4 - 5 ст.л. томатної пасти 3 ст.л. каперсів Чорний перець 3-4 лаврових листа Олія Лимон Зелень Оливки
Приготування:
Ставимо варити м'ясо. Бульйон для солянки повинен бути міцний, насичений. Але, якщо для вас це занадто - то можна зварити бульйон з невеликого шматочка м'яса з кісточкою, а такий міцний бульйон розбавити водою. Нарізаємо відварне м'ясо, шинку, ковбасу та сосиски тонкими скибочками. Солоні огірки нарізати навскоси у вигляді ромбів або тонких смужок. Нашаткувати кільцями ріпчасту цибулю. Підсмажемо цибулю з томат-пюре на оливковій олії. Закладаємо в киплячий бульйон м'ясо, ковбасні вироби - даємо закипіти. Потім огірки та цибуля - також чекаємо, коли закипить, зменшуємо вогонь і даємо поваритися близько десяти хвилин. Додаємо лавровий лист, потім оливки і каперси щоб прогрілися. У тарілку кладемо скибочку лимона, зелень і сметану. І насолоджуємося.
bon appetit:)
|
Категорія: Солянка | Додав: unknown (30.03.2012)
|
Переглядів: 796
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|