Неділя, 28.04.2024, 13:09
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Солянка

Солянка



Інгредієнти (на 3 літри):
300 -
500 г яловичини
300 - 500 гр різних мясних делікатесів (4-5 видів)
150
г цибулі
200
г солоних огірків
4
- 5 ст.л. томатної пасти
3
ст.л. каперсів
Чорний
перець
3-4
лаврових листа
Олія

Лимон

Зелень

Оливки


Приготування:

Ставимо
варити м'ясо. Бульйон для солянки повинен бути міцний, насичений. Але, якщо для вас це занадто - то можна зварити бульйон з невеликого шматочка м'яса з кісточкою, а такий міцний бульйон розбавити водою. Нарізаємо відварне м'ясо, шинку, ковбасу та сосиски тонкими скибочками. Солоні огірки нарізати навскоси у вигляді ромбів або тонких смужок. Нашаткувати кільцями ріпчасту цибулю. Підсмажемо цибулю з томат-пюре на оливковій олії. Закладаємо в киплячий бульйон м'ясо, ковбасні вироби - даємо закипіти.
Потім
огірки та цибуля - також чекаємо, коли закипить, зменшуємо вогонь і даємо поваритися близько десяти хвилин. Додаємо лавровий лист, потім оливки і каперси щоб ​​прогрілися. У тарілку кладемо скибочку лимона, зелень і сметану. І насолоджуємося
.

bon appetit:)


Категорія: Солянка | Додав: unknown (30.03.2012)
Переглядів: 796 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Філе лосося з апельсинами
Оливки й маслини. Як вибрати оливки?
Сирники
Як вибрати казан
Рибний закусочний торт
Молочний коктейль з морозивом
Гуляш із яловичини
Картопля в духовці
Овочевий міні-омлет з шинкою і сиром
Десерт "Квітка в горщику"
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua