Інгредієнти:
►Цукор - 1 ст.л. ►Борошно - 1 ст.л. ►Цукор ванільний - 1 ч. л. ►Олія - 2 ст.л ►Сіль за смаком ►Сир - 200 г ►Яйце - 1 шт.
Приготування:
Сир ретельно розтерти з цукром і сіллю так, щоб не було грудочок. Додати ванільний цукор, яйце, борошно і вимісити однорідне тісто. Сиркове тісто скачати на присипаній борошном поверхні в ковбаску діаметром приблизно 5 см. Розрізати на кружки товщиною 1,5 см. Обваляти в борошні. Розігріти в сковороді олію, обсмажувати сирники по 1,5 хв. з кожного боку. Накрити кришкою і прогріти, 3 хв.
bon appetit:)
|