Інгредієнти:
►Лосось - 500 гр. ►Капуста брокколі - 500 гр. ►Сік лимонний - 2 столові ложки ►Масло вершкове - 4 столові ложки ►Сир твердий - 125 гр. ►Вершки - 100 мл ►Молоко - 200 мл ►Яйце - 4 шт. ►Горіх мускатний мелений - 1 щіпка
Приготування:
Філе лосося нарізати скибочками, скропити лимонним соком, посолити і поперчити. Витримати 30 хвилин, залити гарячою водою і припустити 10 хвилин при слабкому кипінні. Брокколі залити гарячою водою, посолити, варити 10 хвилин. Вершки збити з молоком, сиром і яйцями, приправити сіллю, перцем і мускатним горіхом. У змащену маслом форму викласти шарами овочі та рибу, залити вершковою сумішшю. Запікати 20 хвилин при 220 °С.
bon appetit:)
|