Інгредієнти:
►Мандарини - 6 шт. ►Креветки - 150 гр. ►Яблука - 1 шт.сельдерей - 100 гр. ►Майонез - 4 cт. л. ►Лимон - 1/2 шт. ►Зелений салат ►Зелень петрушки - за смаком ►Оцет - за смаком ►Сіль
Приготування:
Креветки відваріть в підсоленій воді з оцтом і очистіть. Мандарини вимийте і очистіть від шкірки. З 2-х очищених мандаринів вичавіть сік, змішайте його з майонезом, приготуйте соус. Решта мандарин розділіть на часточки, а потім очиститіть часточки від плівки. Яблуко розріжте навпіл, видаліть серцевину, очистіть половинки від шкірки і наріжте часточками. Селеру дрібно поріжте. Листя зеленого салату вимийте і засійте ними дно салатниці. На листя зеленого салату викладіть очищені від плівки часточки мандаринів, м'ясо креветок, часточки яблука, селеру і акуратно перемішайте. Подаючи до столу полийте салат приготовленим соусом, прикрасивши нарізаними півкільцями лимонома і зеленню петрушки.
bon appetit:)
|