Інгредієнти:
►Картопля середніх розмірів - 6-8 шт. ►Вершкове масло ►Оливкова олія - 2 ст. л. ►Сіль ►Білий перець.
Приготування:
Чистимо і миємо картоплю. Акуратно, гострим ножем вирізаємо з картоплини форму «бочки». Так картопля виглядає набагато симпатичніше і через маленький розмір краще прожарюєтся. Далі бланшируємо. У киплячу воду опускаємо картоплини і варимо приблизно 5-7 хвилин (залежить від товщини картоплі). Витягуємо картоплю і даємо їй стекти. Далі розігріваємо сковороду на середньому вогні, наливаємо 2 ст. л. оливкової олії, розтоплюємо в ньому вершкове масло. Викладаємо картоплю і на середньому вогні обсмажуємо з усіх боків до впевненого золотистого кольору. Солимо і перчимо після того, як вийняли готову картоплю з сковороди. Все! Картопля Шато готова. Її можна використовувати, як гарнір до будь-якого виду м'яса.
bon appetit:)
|