П`ятниця, 03.05.2024, 01:07
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Картопля Шато


Інгредієнти:

►Картопля середніх розмірів - 6-8 шт.
►Вершкове масло
►Оливкова олія - 2 ст. л.
►Сіль
►Білий перець.


Приготування:

Чистимо і миємо картоплю. Акуратно, гострим ножем вирізаємо з картоплини форму «бочки». Так картопля виглядає набагато симпатичніше і через маленький розмір краще прожарюєтся. Далі бланшируємо. У киплячу воду опускаємо картоплини і варимо приблизно 5-7 хвилин (залежить від товщини картоплі). Витягуємо картоплю і даємо їй стекти. Далі розігріваємо сковороду на середньому вогні, наливаємо 2 ст. л. оливкової олії, розтоплюємо в ньому вершкове масло. Викладаємо картоплю і на середньому вогні обсмажуємо з усіх боків до впевненого золотистого кольору. Солимо і перчимо після того, як вийняли готову картоплю з сковороди. Все! Картопля Шато готова. Її можна використовувати, як гарнір до будь-якого виду м'яса.

bon appetit:)



Категорія: Гарніри | Додав: unknown (21.05.2012)
Переглядів: 773 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Цибулеві кільця
Грецька закуска «Tzatziki»
Повітряні пиріжки
Млинці з курячими сердечками
Сирники
Зрази по-чеськи
Тріска в духовці з овочами
Грецький Ролл
Салат з мандаринів і креветок
Гарячий шоколад з Bailey's
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua