Одна порція 80 Ккал
Інгредієнти:
►Морква - 75 гр. ►Філе куряче - 230 гр. ►Кольорова капуста - 400 гр. ►Улюблені спеції, зелень, сіль за смаком.
Приготування:
Філе ріжемо на тонкі пластини і відправляємо тушитися на сковорідку (без додавання олії! Просто з водичкою). Моркву нарізаємо довільно, хто як любить. Я люблю щоб її було видно, тому ріжу крупно. Додаємо її до курячого філе і тушкуємо хвилин 15. Далі додаємо спеції, сіль. Якщо вода випаровується, можна трохи додати. Перемішуємо і нарешті додаємо кольорову капусту. Все це справа готується ще хвилин 7, ретельно змішується, викладається на тарілочку і посипається зеленню.
bon appetit:)
|