Інгредієнти:
Маринад для курки: ►Часник - 2 зубчики ►Чилі перець - 1 ст. л. ►Сіль - 0,5 ч. л. ►Чорний перець - 0,5 ч. л. ►Оливкова олія - 1 ст. л. ►Вода - 1 ст. л. ►Курячі грудки - 500 г
Для салату: ►Салат листовий - 1-2 головки ►Червоний перець - 1 шт ►Помідор - 0,5 шт ►Кукурудза варена - 1 качан ►Червона цибуля - 1 шт ►Кінза - 1 пучок ►Чіпси - кілька шт ►Чеддер - 110 г ►Гострий соус ►Авокадо - 1 шт ►Лайм (сік) - 1 шт
Приготування:
Нагрійте духовку до 180° С. Дрібно наріжте часник. Часник змішайте з чилі перцем, сіллю і чорним перцем. Додайте оливкову олію і столову ложку води. Змішайте до однорідної маси. Обваляйте грудки в маринаді з обох сторін. Залиште на 15-20 хвилин. Обсмажте на грилі з обох сторін (10 хвилин). Вимийте овочі. Кукурудзу зніміть з качана. Дрібно наріжте цибулю. Змішайте всі овочі. Викладіть натертий сир. Наріжте грудки. Викладіть салат, наверх - курку. Побризкайте гострим соусом (за смаком). bon appetit:)
|