Інгредієнти:
►Вино червоне сухе - 750 мл ►Сік апельсиновий - 500 мл ►Кориці палички - 2 штуки ►Цукор коричневий - 125 г ►Апельсини - 1 штука
Приготування:
Овочечисткою зрізати з 1 апельсина цедру і нарізати її маленькими шматочками. Апельсин розділити на часточки. У великій каструлі змішати свіжовичавлений сік червоних апельсинів з міцним червоним вином (краще з вмістом спирту 15 відсотків). Додати цукор, розламані на декілька частин палички кориці, часточки апельсина і апельсинову цедру. Поставити каструлю на помірний вогонь і помішувати до розчинення цукру. Тримати на слабкому вогні 10 хвилин, не доводячи до кипіння, щоб не зменшився вміст алкоголю. Розлити в скляні кухлі і подавати!)))
bon appetit:)
|