Середа, 01.05.2024, 17:15
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Глінтвейн

Апельсиновий глінтвейн


Інгредієнти:

►Вино червоне сухе - 750 мл
►Сік апельсиновий - 500 мл
►Кориці палички - 2 штуки
►Цукор коричневий - 125 г
►Апельсини - 1 штука


Приготування:

Овочечисткою зрізати з 1 апельсина цедру і нарізати її маленькими шматочками. Апельсин розділити на часточки.
У великій каструлі змішати свіжовичавлений сік червоних апельсинів з міцним червоним вином (краще з вмістом спирту 15 відсотків). Додати цукор, розламані на декілька частин палички кориці, часточки апельсина і апельсинову цедру.
Поставити каструлю на помірний вогонь і помішувати до розчинення цукру. Тримати на слабкому вогні 10 хвилин, не доводячи до кипіння, щоб не зменшився вміст алкоголю.
Розлити в скляні кухлі і подавати!)))

bon appetit:)



Категорія: Глінтвейн | Додав: unknown (29.11.2012)
Переглядів: 748 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Адана кебаб (Adana kebab)
Міні-бутерброди з червоною ікрою та креветками
Баунті
Мигдально-мандариновий торт
Виноград в шоколаді
Курячі роли фаршировані брокколі та сиром
Хачапурі по-аджарський
Курячий Альфредо
Гриби, запечені в горщиках
Солянка
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua