Інгредієнти:
►Опеньки - 450 гр. ►Печериці - 450 гр. ►Цибуля ріпчаста - 1 шт. ►Зелена цибуля - 1 пучок ►Часник - 3 зубчики ►Сметана - 250 гр. ►Твердий сир - 250 гр. ►Сіль, перець - за смаком ►Соняшникова олія - 3 ст.л. - Для обсмажування ►Вершкове масло - 3 ст.л.
Для коржів: ►Борошно - 125 гр. ►Вода - 50 мл. ►Яйце - 1 шт. ►Сіль - щіпка
Приготування:
Гриби підсмажте з цибулею і часником практично до готовності. Посолити і поперчити. Зняти з вогню і додати дрібно порубану зелену цибулю. Горщики змастити зсередини вершковим маслом, викласти гриби. Сметану викласти поверх грибів рівним шаром не перемішуючи. Поперчити. Сир потерти на крупній тертці і викласти поверх сметани. Отже, для коржів просіяти борошно, зробити невелику лунку, розбити яйце і перемішати. Додати сіль і воду, вимісити тісто і залишити його хвилин на 15-20. Коли тісто підійде, розділити його на 3 рівні частини і розкачати коржі. Накрити коржиками горщики, тісто наколоти виделкою, щоб воно не пузирилось. Змастити верх коржів вершковим маслом і відправити випікатися при 180°С 40-45 хвилин. Або більше, залежно від вашої духовки - до тих пір, поки корж не пропечеться. Готову страву слід подавати, не знімаючи коржів.
bon appetit:)
|