Середа, 24.04.2024, 09:48
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Грибні

Гриби, запечені в горщиках


Інгредієнти:

►Опеньки - 450 гр.
►Печериці - 450 гр.
►Цибуля ріпчаста - 1 шт.
►Зелена цибуля - 1 пучок
►Часник - 3 зубчики
►Сметана - 250 гр.
►Твердий сир - 250 гр.
►Сіль, перець - за смаком
►Соняшникова олія - 3 ст.л. - Для обсмажування
►Вершкове масло - 3 ст.л.

Для коржів:
►Борошно - 125 гр.
►Вода - 50 мл.
►Яйце - 1 шт.
►Сіль - щіпка


Приготування:

Гриби підсмажте з цибулею і часником практично до готовності. Посолити і поперчити. Зняти з вогню і додати дрібно порубану зелену цибулю. Горщики змастити зсередини вершковим маслом, викласти гриби. Сметану викласти поверх грибів рівним шаром не перемішуючи. Поперчити. Сир потерти на крупній тертці і викласти поверх сметани. Отже, для коржів просіяти борошно, зробити невелику лунку, розбити яйце і перемішати. Додати сіль і воду, вимісити тісто і залишити його хвилин на 15-20. Коли тісто підійде, розділити його на 3 рівні частини і розкачати коржі. Накрити коржиками горщики, тісто наколоти виделкою, щоб воно не пузирилось. Змастити верх коржів вершковим маслом і відправити випікатися при 180°С 40-45 хвилин. Або більше, залежно від вашої духовки - до тих пір, поки корж не пропечеться. Готову страву слід подавати, не знімаючи коржів.

bon appetit:)



Категорія: Грибні | Додав: unknown (19.05.2012)
Переглядів: 806 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Тава-кебаб
Ананасово-кокосовий торт
Запечені яйця з беконом і помідорами
Сирні роли з фруктами
Як вибрати какао?
Користь і шкода грибів
Закуска з червоної риби та вершкового сиру
Соус "Бешамель"
Салат з авокадо та яєць
Пінгвіни з оливок і сиру
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua