Неділя, 28.04.2024, 17:45
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Креми, суфле

Крем Рафаелло



Інгредієнти:

►Кокосова стружка 70 г
►Згущене молоко 400 г
►Вершкове масло 200 г
►Білий шоколад 200 г


Приготування:

Вершкове масло і шоколад розтопити і змішати. Можна розтоплювати на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріло. Потім додати згущене молоко, все добре вимішати. Потім в крем всипати кокосову стружку і знову все добре перемішати. Готовий крем Рафаелло перекласти в скляну банку і прибрати в холодильник мінімум на 3-4 години (краще на ніч). Якщо ж збираєтеся цим кремом прикрашати тістечка чи торт, то можна використовувати відразу. І вже прикрасивши кондитерські вироби дати постояти і просочитися кремом. На ранок у вас буде готовий до вживання крем Рафаелло. Такий крем чудово поєднується зі свіжим білим хлібом, гарячою кавою або чаєм.

bon appetit:)


Категорія: Креми, суфле | Додав: unknown (25.12.2012)
Переглядів: 739 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Торт "Машенька"
Млинці з сиром
Суп з кольорової капусти й шинки
Запечені яйця з беконом і помідорами
Закуска "Дракончики"
Каліфорнійський курячий салат
Салат "Мімоза"
Гарячий кремовий шоколад
Веллінгтон з яловичиною
Курка, фарширована грибами і сиром
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua