►Кокосова стружка 70 г ►Згущене молоко 400 г ►Вершкове масло 200 г ►Білий шоколад 200 г
Приготування:
Вершкове масло і шоколад розтопити і змішати. Можна розтоплювати на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріло. Потім додати згущене молоко, все добре вимішати. Потім в крем всипати кокосову стружку і знову все добре перемішати. Готовий крем Рафаелло перекласти в скляну банку і прибрати в холодильник мінімум на 3-4 години (краще на ніч). Якщо ж збираєтеся цим кремом прикрашати тістечка чи торт, то можна використовувати відразу. І вже прикрасивши кондитерські вироби дати постояти і просочитися кремом. На ранок у вас буде готовий до вживання крем Рафаелло. Такий крем чудово поєднується зі свіжим білим хлібом, гарячою кавою або чаєм.