►Борошно 2,2 ст. ►Сіль 3 ч. л. ►Вершкове масло 10 ст. л. ►Яйця 1 шт. ►Вода холодна 0,3 ст. ►Оливкова олія 2 ст. л. ►Білу цибулю (дрібно нашатковану) 0,2 ст. ►Часник (подрібнений) 2 зуб. ►Печериці 0,5 ст. ►Свинячий фарш 1 ст. ►Помідори 1 ст. ►Болгарський перець (червоний) 0,5 ст. ►Перець чорний мелений 0,5 ч. л. ►Паприка копчена 1 ч. л. ►Чилі порошок 1 ч. л. ►Розтоплене вершкове масло 0,2 ст.
Приготування:
Спочатку приготуйте тісто. У блендері змішайте 1,5 склянки борошна і сіль. До борошна додайте вершкове масло і продовжуйте збивати. Потім додайте ще борошна і мішайте до отримання однорідної маси. У невеликій мисці збийте яйце, додайте воду, а потім додайте отриману масу до борошняної. Ретельно все перемішайте. Скачайте тісто в кульку, перекладіть в контейнер, накрийте кришкою і поставте в холодильник на 1 годину. Тепер займіться начинкою для пиріжків. У сковороді розігрійте оливкову олію. У розігрітій олії обсмажуйте нашатковану цибулю близько 3 хвилин, поки вона не змінить колір. До цибулі додайте часник і нарізані гриби. Обсмажуйте, поки печериці не стануть м'якими. Якщо потрібно, підлити ще масла. У сковороду з грибами та овочами додайте свинячий фарш, нарізані помідори і червоний болгарський перець. Додайте до начинки спеції. Готуйте начинку до тих пір, поки фарш не приготовили (близько 8 хвилин). Розігрійте духовку до 200°С. Коли тісто охололо, дістаньте його з холодильника і тонко розкачайте. Розріжте пласт тіста на прямокутники розміром 15х20см. На край кожного прямокутника покладіть 0,25 склянки начинки, при цьому відступите від кожного краю, принаймні, 2,5 см. Накрийте начинку другою половинкою тіста і щільно затисніть краї. Перекладіть пиріжки на деко, попередньо поклавши на нього лист пергаменту і змастивши маслом. Змастіть пиріжки розтопленим маслом і посипте сіллю. У вас повинно вийти 8-10 пиріжків. Запікайте пиріжки при 200°С 20-25 хвилин, поки тісто не зарум'яниться.