Середа, 01.05.2024, 17:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Кава

Кава по-східному



Інгрідієнти:

►Турка,
вона ж ібрік, вона ж джезва
►Свіжа
кава дрібного помелу (на пил) 2 ч.л. на чашку
►Холодна
чиста вода
►Цукор
2 ч.л.
►Кориця по смаку.


Правильніше
класти кількість ложок з розрахунку на чашку, а не на джезву.

Приготування :
Мелену каву засипаємо цукром, заливаємо водою і ставимо на повільний вогонь. Перемішуємо один раз і чекаємо перших бульбашок. Пінка повинна підніматися однорідно. Як тільки підніметься пінка, відставляємо джезву і чекаємо пару секунд, щоб пінка осіла, потім знову ставимо на вогонь. Так робимо пару раз і знімаємо з вогню.

Знімаємо
пінку ложечкою і перекладайте в чашку. Тільки потім наливаємо каву по краю чашки, так щоб не пошкодити пінку.

Густа і
насичена кава по-східному
готова!

bon appetit:)



Категорія: Кава | Додав: unknown (23.03.2012)
Переглядів: 1169 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Баунті
Куряче філе з кольоровою капустою (дієтичне блюдо)
Яловичина, запечена з картоплею
Картопляні кнедлики з грибами
Картопляні герцогині
Картопля з грибами в вершках
Малиновий коктейль
Французький тост з бананово-карамельним соусом
Сирний суп з печерицями
Овочева запіканка зі свининою
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua