|
Бутерброд-гриль з печерицями та сиром
Інгредієнти :
Цибулина (маленька) - 1 шт Печериці - 220 г Часник - 2 зубчики Чебрець - 1 чайна ложка Біле вино (або бульйон) - 1/4 склянки Сіль, перець - за смаком Петрушка - 1 столова ложка Тертий сир - 200 г Хліб - 4 шматки Оливкова олія - 1 ст. л. Вершкове масло - 2 ст. л.
Приготування :
Обсмажте на оливковій олії цибулю (5-7 хвилин). Додайте часник і чебрець. Через хвилину викладіть гриби і готуйте 10-15 хвилин до золотистого стану. Влийте вино і готуйте поки більшість рідини не випариться. Поперчіть, посоліть. Зніміть з вогню. Всипте тертий сир і перемішайте з гарячими грибами, щоб він розплавився. Кожен шматок хліба змастіть вершковим маслом з одного боку і обсмажте промасленою стороною. Викладіть грибну начинку на один шматок і закрийте другим шматком хліба обсмаженої стороною вгору. Готуйте на грилі до золотистої скоринки (2-4 хвилини на кожну сторону).
bon appetit:)
|
Категорія: Бутерброди, тости | Додав: unknown (28.03.2012)
|
Переглядів: 1129
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|