Неділя, 15.06.2025, 16:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Бутерброди, тости

Бутерброд-гриль з печерицями та сиром



Інгредієнти :

Цибулина
(маленька) - 1 шт
Печериці
- 220 г
Часник
- 2 зубчики
Чебрець
- 1 чайна ложка
Біле
вино (або бульйон) - 1/4 склянки
Сіль,
перець - за смаком
Петрушка
- 1 столова ложка
Тертий сир
- 200 г
Хліб -
4 шматки
Оливкова
олія - ​​1 ст. л.
Вершкове
масло - 2 ст. л.


Приготування :

Обсмажте
на оливковій олії цибулю (5-7 хвилин). Додайте часник і чебрець. Через хвилину викладіть гриби і готуйте 10-15 хвилин до золотистого стану. Влийте вино і готуйте поки більшість рідини не випариться. Поперчіть, посоліть. Зніміть з вогню. Всипте тертий сир і перемішайте з гарячими грибами, щоб він розплавився.
Кожен
шматок хліба змастіть вершковим маслом з одного боку і обсмажте промасленою стороною. Викладіть грибну начинку на один шматок і закрийте другим шматком хліба обсмаженої стороною вгору. Готуйте на грилі до золотистої скоринки (2-4 хвилини на кожну
сторону).

bon appetit:)


Категорія: Бутерброди, тости | Додав: unknown (28.03.2012)
Переглядів: 1146 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Яловичина, запечена з картоплею
Гранат. Корисні властивості граната
Паста з пряними ковбасками
Чізкейк з полуницею і кокосом
Риба в клярі
Куряче філе в слойці
Завитки з шинкою і ананасами
Омлет з креветками
Сирники з начинкою
Рагу з курки з морквою і цукіні
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua