►1 невелика курка вагою близько 1200 г ►2 середніх цукіні ►3 моркви ►1 велика цибулина ►800 г консервованих томатів у власному соку ►1/2 ч.л. сушеного чебрецю ►2 ч.л. борошна ►сіль і перець за смаком
Приготування:
Курку ріжемо на частини, солимо, заправляємо перцем і чебрецем. Обсмажуємо до золотистої скоринки на рослинній олії. Знімаємо на тарілку. Кабачки нарізаємо кружечками і обсмажуємо в тій же сковороді до м'якості. Теж перекладаємо в тарілку. Моркву нарізаємо кружечками, цибулю дрібно рубаємо. Обсмажуємо на олії до тих пір, поки морква не стане м'якою. Консервовані томати розминаємо виделкою. Борошно змішуємо з 2 ст.л. води і вводимо в томатну масу. Виливаємо на сковороду з морквою і цибулею. Повертаємо на сковороду курку, доводимо суміш до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо рагу під кришкою 25 хвилин. Додаємо кабачки, прогріваємо і подаємо.