Понеділок, 25.11.2024, 11:14
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Паста

Паста з пряними ковбасками



Інгредієнти:

►1 ст.л. оливкової олії
►400 г пряних копчених ковбасок
►1,5 чашки цибулі, нарізаної кубиками
►2 зубчики часнику,
►2 чашки курячого бульйону
►1 (280 г) консервованих томатів у власному соку, з додаванням чилі
►1/2 чашки жирних вершків
►230 г макаронів пенне
►по 1/2 чайної ложки солі і перцю
►1 чашка тертого сиру
►1/3 чашки дрібно нарізаної зеленої цибулі


Приготування:

Розігрійте оливкову олію на сковороді на середньому вогні, поки не з'явиться димок. Додайте нарізані ковбаски і цибулю і готуйте, поки не підрум'яниться, близько 4 хвилин. Додайте часник і обсмажте ще близько 30 секунд.
Додайте бульйон, помідори, вершки, макарони, сіль і перець і перемішайте. Доведіть до кипіння, накрийте сковороду і зменшіть вогонь до нижче середнього. Тушіть, поки макарони не стануть м'якими, приблизно 15 хвилин.
Зніміть сковороду з вогню і перемішайте з 1/2 склянки сиру. Зверху посипте сиром і цибулею. Смажте, поки сир не розплавиться до міхурів і коричневого кольору.

bon appetit:)



Категорія: Паста | Додав: unknown (29.12.2012)
Переглядів: 793 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Кекс з йогуртом і какао
Сирні кубики
Шоколадна паннакотта
Крабові палички: склад, калорійність, шкода або користь
Салат з авокадо та яєць
Бутерброд-гриль з печерицями та сиром
Дуже смачні печериці!
Соус "Тисяча островів"
Грецька закуска «Tzatziki»
Ікра кабачкова
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua