►1 ст.л. оливкової олії ►400 г пряних копчених ковбасок ►1,5 чашки цибулі, нарізаної кубиками ►2 зубчики часнику, ►2 чашки курячого бульйону ►1 (280 г) консервованих томатів у власному соку, з додаванням чилі ►1/2 чашки жирних вершків ►230 г макаронів пенне ►по 1/2 чайної ложки солі і перцю ►1 чашка тертого сиру ►1/3 чашки дрібно нарізаної зеленої цибулі
Приготування:
Розігрійте оливкову олію на сковороді на середньому вогні, поки не з'явиться димок. Додайте нарізані ковбаски і цибулю і готуйте, поки не підрум'яниться, близько 4 хвилин. Додайте часник і обсмажте ще близько 30 секунд. Додайте бульйон, помідори, вершки, макарони, сіль і перець і перемішайте. Доведіть до кипіння, накрийте сковороду і зменшіть вогонь до нижче середнього. Тушіть, поки макарони не стануть м'якими, приблизно 15 хвилин. Зніміть сковороду з вогню і перемішайте з 1/2 склянки сиру. Зверху посипте сиром і цибулею. Смажте, поки сир не розплавиться до міхурів і коричневого кольору.