Четвер, 21.11.2024, 22:04
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Закуски з грибів і овочів

Баклажани по-грецьки


Інгредієнти:

►Баклажани - 500 гр.
►Оливкова олія - 60 мл
►Борошно пшеничне - 20 гр.
►Цибуля зелена - 40 гр.
►Шпинат - 40 гр.
►Петрушка - 30 гр.
►Салат зелений - 40 гр.
►Перець солодкий червоний (паприка) - 1 шт.
►Помідори червоні - 150 гр.
►Сіль - ¼ ч.л.
►Перець чорний мелений - ¼ ч.л.
►Часник часточки - 2 шт.
►Майонез - 80 гр.
►Кріп - 10 гр.


Приготування:

Баклажан очистити і нарізати кружечками завтовшки 1 см.
Нарізані баклажани панірувати в борошні, обсмажити на маслі.
Обсмажені баклажани відставити і готувати начинку.
Начинка:
Дрібно нарізати зелену цибулю, шпинат, салат, перець, зелень петрушки. Кубиками нарізати помідори.
Обсмажити на олії зелену цибулю, додати шпинат, салат, перець, зелень петрушки, помідори. Овочеву суміш злегка обсмажити, посолити, поперчити.
Змішати майонез з подрібненим часником і намазати приготовлені баклажани. Зверху намазаних баклажанів викласти овочеву начинку.
Подавати закуску охолодженою, попередньо посипавши рубаною зеленню.

bon appetit:)



Категорія: Закуски з грибів і овочів | Додав: unknown (15.05.2012)
Переглядів: 887 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Тушена гречка з грибами
Пшеничні млинці з полуницею
Тріска в духовці з овочами
Журавлинний соус
Як вибрати кавун?
Рис з креветками
Коктейль з ківі
Рулет з омлету з шинкою і руколою
М'ятне молоко
Заварні пончики
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua