Інгредієнти:
►Баклажани - 500 гр. ►Оливкова олія - 60 мл ►Борошно пшеничне - 20 гр. ►Цибуля зелена - 40 гр. ►Шпинат - 40 гр. ►Петрушка - 30 гр. ►Салат зелений - 40 гр. ►Перець солодкий червоний (паприка) - 1 шт. ►Помідори червоні - 150 гр. ►Сіль - ¼ ч.л. ►Перець чорний мелений - ¼ ч.л. ►Часник часточки - 2 шт. ►Майонез - 80 гр. ►Кріп - 10 гр.
Приготування:
Баклажан очистити і нарізати кружечками завтовшки 1 см. Нарізані баклажани панірувати в борошні, обсмажити на маслі. Обсмажені баклажани відставити і готувати начинку. Начинка: Дрібно нарізати зелену цибулю, шпинат, салат, перець, зелень петрушки. Кубиками нарізати помідори. Обсмажити на олії зелену цибулю, додати шпинат, салат, перець, зелень петрушки, помідори. Овочеву суміш злегка обсмажити, посолити, поперчити. Змішати майонез з подрібненим часником і намазати приготовлені баклажани. Зверху намазаних баклажанів викласти овочеву начинку. Подавати закуску охолодженою, попередньо посипавши рубаною зеленню.
bon appetit:)
|