Інгредієнти:
►Вершки 10% - 200 мл. ►Біле сухе вино - 50 мл. ►Форель - 200 гр. ►Зелень петрушки - пучок ►Рікотта - 200 гр. ►Паста - 200 гр. ►Часник - 2 зубчики ►Сіль, перець - за смаком ►Масло - для обсмажування
Приготування:
Форель порізати великими шматочками, викласти на розігріту з маслом сковороду і прожарити, акуратно помішуючи, хвилин 5. Додати часник, ще трохи обсмажити. Влити вино, збільшити вогонь і випарувати його. Таким чином залишається тільки аромат вина. Влити вершки, вогонь зменшити. Відварити пасту. Пасту викласти до решти інгредієнтів. Петрушку подрібнити і також викласти на сковороду, все перемішати. Як тільки соус загусне до необхідної консистенції, розкласти пасту по тарілках і додати в кожну порційно Рікотта, порізану великими шматками.
bon appetit:)
|