Середа, 01.05.2024, 19:16
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Паста

Паста з фореллю і рікоттою у вершковому соусі


Інгредієнти:

►Вершки 10% - 200 мл.
►Біле сухе вино - 50 мл.
►Форель - 200 гр.
►Зелень петрушки - пучок
►Рікотта - 200 гр.
►Паста - 200 гр.
►Часник - 2 зубчики
►Сіль, перець - за смаком
►Масло - для обсмажування


Приготування:

Форель порізати великими шматочками, викласти на розігріту з маслом сковороду і прожарити, акуратно помішуючи, хвилин 5. Додати часник, ще трохи обсмажити. Влити вино, збільшити вогонь і випарувати його. Таким чином залишається тільки аромат вина. Влити вершки, вогонь зменшити. Відварити пасту. Пасту викласти до решти інгредієнтів. Петрушку подрібнити і також викласти на сковороду, все перемішати. Як тільки соус загусне до необхідної консистенції, розкласти пасту по тарілках і додати в кожну порційно Рікотта, порізану великими шматками.

bon appetit:)



Категорія: Паста | Додав: unknown (24.05.2012)
Переглядів: 736 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Гриби в сметані
Пончики з лимонним кремом
Сирні палички до супу
Джаджик
М'ятне молоко
Молочні вершки
Суп із сиру стілтон
Маргарита
Лазанья з сьомгою
Бізе з кавовою начинкою
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua