П`ятниця, 03.05.2024, 14:19
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Лазанья

Лазанья з сьомгою



Інгредієнти:

►9 листів лазаньї
►4 стейка сьомги (або філе близько 800 г)
►2 морквини (натерти)
►3 зубчики часнику (дрібно порізати)
►2 ст.л. оливкової олії
►100 г білого сухого вина
►пучок кропу
►сіль, перець
►3 ст.л. борошна
►50 г вершкового масла
►0,5 л молока
►цедра 1 лимона
►100 г сиру (можна будь-якого, але бажано моцарели не в кульках)


Приготування:

Рибу відокремити від шкіри і кісток, посолити, поперчити, посипати нарізаним кропом.
У сковороді обсмажити на маслі часник, додати натерту моркву, злегка посмажити і влити вино, тушити хвилин 5.
Зварити білий соус: в маленькій каструльці розпустити масло. Всипати борошно і швидко розмішати, щоб борошно ввібрала масло. Влити порціями молоко, ретельно і швидко розмішати вінчиком, щоб не було грудок, і на середньому вогні довести до загустіння (це займе близько 15 хвилин). Посолити і додати цедру лимона.
Листи лазаньї опустити в киплячу підсолену воду на 1-2 хвилини (я роблю по 3 штуки - поки розкладаю начинку, відправляю в каструлю наступну трійку).
На дно форми для запікання налити 2-3 ст.л. соусу, викласти 3 аркуша, на них половину риби, половину моркви, третина соусу, далі ще 3 листа - риба - морква - соус, зверху 3 листа - соус - сир.
Запікати до розплавлення сиру і до зарум'янювання при 180°С хвилин 30.

bon appetit:)



Категорія: Лазанья | Додав: unknown (25.12.2012)
Переглядів: 937 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Салат по-французьки
Запечені гриби з сиром і помідорами
Іспанська тортилья
Диву по-абхазьки
Червоний оксамитовий торт
Сосиски "Змійки"
Суп з креветками
Лосось з брокколі під сиром
Курка з соусом Теріякі
Сендвіч з яєчним салатом
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua