Інгредієнти:
►Бекон - 2 смужки ►Куряча грудка - 1 шт. ►Велика цибуля-порей 1шт. або 1 шт. ріпчастої цибулі ►Сіль - ¼ ч.л. ►Чорний мелений перець - 1/8 ч.л. ►Паприка - ¼ ч.л. ►Часник - 2 зубчики ►Курячий бульйон - 180 мл. ►Сметана - 110 мл. ►Борошно - 1 ст.л.
Приготування:
Поріжте цибулю-порей (можна взяти й звичайну ріпчасту цибулю). Поріжте грудку на смужки. У великій сковороді, обсмажте бекон на середньому вогні, поки він не стане хрустким. Потім, дрібно його порубаєте і перекладіть в миску. У сковороду, де тільки що смажили бекон, покладіть цибулю. І додайте курячу грудку. Постійно помішуючи обсмажуйте 6 хвилин. Додайте всі спеції до курки і залийте бульйоном. Доведіть до кипіння, потім, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте 10 хвилин. Перекладіть курку з цибулею у велику каструлю, в мисці змішайте сметану з борошном. Перелийте сметану з борошном до курки. Перемішайте і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і готуйте під кришкою 2 хвилини. Можна подавати до столу з макаронами.
bon appetit:)
|