Інгредієнти:
►0,5 молока ►2 ст.л. цукру ►1-2 гілочки м'яти
Приготування:
Виливаємо молоко в каструльку, м'яту промийте і злегка розітріть пальцями, щоб листя дало запах. Кладемо в каструлю з молоком і ставимо на вогонь. Молоко доводимо до кипіння, всипаємо цукор і кип'ятимо, помішуючи, хвилину-дві. Знімаємо з вогню і залишаємо остигати хвилин на 20-30. Прибираємо пінку, викидаємо м'яту. Проціджуємо молоко і відправляємо охолоджуватися в холодильник. При бажанні м'ятна молоко можна підфарбувати в зеленуватий колір для настрою: за допомогою чаю матчу, шпинату, харчового барвника і т.д.
bon appetit:)
|