П`ятниця, 03.05.2024, 14:13
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Тістечка

Еклери



Інгредієнти:

►Вершкове масло - 100 гр.
►Вода - 300 мл
►Борошно - 140 гр.
►Яйце - 4 шт

Начинка:
►Молоко - 300 мл
►Великий жовток - 3 шт
►Цукор - 50 гр.
►Крохмаль - 2 столових ложки
►Борошно - 2 столових ложки
►Ванілін - 1 чайна ложка

Глазур:
►Гiркий шоколад - 100 гр.
►Вершки - 2 столових ложки


Приготування:

Духовку нагрійте до 200°С. 2 дека застеліть папером і змастіть маслом. Воду і масло доведіть до кипіння.
Всипте борошно і помішуйте дерев'яною ложкою до формування кульки м'якого тіста. Зніміть з вогню. Остудіть близько 5 хвилин.
Перекладіть тісто в чашу для міксера, вбийте яйця, замісити тісто. Перекладіть його в кондитерський мішок.
Видавіть приблизно 8-10 еклерів на кожен деко, залишаючи достатньо місця між ними. Випікайте 25-30 хвилин. Остудіть.
Для начинки збийте жовтки з цукром до кремової маси. Додайте борошно, крохмаль. Молоко з ваніллю доведіть до кипіння на маленькому вогні.
Поступово змішайте обидві суміші, остерігаючись того, щоб яйця не згорнулися.
Для цього, для початку у збиті яйця влийте 2 ополоника молока, перемішайте і тепер яєчно-молочну суміш перелийте назад до молока.
Усе ретельно збийте до густого крему. Зніміть з вогню і остудіть.
У мікрохвильовці нагрійте шоколад з вершками на високій швидкості близько хвилини. Перемішайте.
Остиглий крем перекладете в кондитерський мішок. Зробіть отвір в еклерах кінчиком столової ложки.
Еклери начиніть кремом. Занурте їх у глазур і дайте час їй застигнути.

bon appetit:)



Категорія: Тістечка | Додав: unknown (07.10.2012)
Переглядів: 1283 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Апельсинові дольки
Гриби, запечені в горщиках
Салат "Дубок"
Іспанська тортилья
Відварені креветки
Лососевий салат в мушлях
Полуничний чізкейк
Бананово-карамельний десерт з кремом
Гаспачо
Теплий курячий салат з локшиною
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua