Субота, 14.06.2025, 05:24
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Розсольник

Розсольник домашній



Інгредієнти:

►капуста білокачанна - 80 грам
►картопля - дві штуки.
►морква - 1/2 шт.
►цибуля ріпчаста - 1/2 шт.
►огірок солоний - одна штука.
►олія - дві столові ложки
►бульйон м'ясний - 4 склянки
►сметана - чотири столові ложки
►сіль


Приготування:

Капусту, моркву і цибулю нашинкуємо соломкою. Моркву і цибулю спасеруйте на олії.
Огірок очистимо від шкірки і насіння.
Картоплю наріжемо брусочками.
У киплячий бульйон покладемо капусту і картоплю, доводимо до кипіння і варимо при слабкому кипінні 5 хвилин. Додамо пасеровані коріння, огірки і варимо до готовності. За 5 хвилин до закінчення варіння посолити.
При подачі заправимо прокипяченною сметанною, розкладемо по тарілках. Можна додати шматочки відвареної яловичини.

bon appetit:)



Категорія: Розсольник | Додав: unknown (29.06.2013)
Переглядів: 1322 | Теги: Розсольник домашній | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Багатошаровий кавовий напій
Зрази овочеві
Куряча окрошка
Рисова каша по-італійськи
В'ялені помідори
Полуничне вино
Гуляш
Желе із чорної смородини
Овочева запіканка зі свининою
Соус для піци
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua