►капуста білокачанна - 80 грам ►картопля - дві штуки. ►морква - 1/2 шт. ►цибуля ріпчаста - 1/2 шт. ►огірок солоний - одна штука. ►олія - дві столові ложки ►бульйон м'ясний - 4 склянки ►сметана - чотири столові ложки ►сіль
Приготування:
Капусту, моркву і цибулю нашинкуємо соломкою. Моркву і цибулю спасеруйте на олії. Огірок очистимо від шкірки і насіння. Картоплю наріжемо брусочками. У киплячий бульйон покладемо капусту і картоплю, доводимо до кипіння і варимо при слабкому кипінні 5 хвилин. Додамо пасеровані коріння, огірки і варимо до готовності. За 5 хвилин до закінчення варіння посолити. При подачі заправимо прокипяченною сметанною, розкладемо по тарілках. Можна додати шматочки відвареної яловичини.