Неділя, 24.11.2024, 08:38
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Розсольник

Розсольник з перловкою



Інгредієнти:

►500 гр. свинини;
►500 гр. картоплі;
►1/2 ст. перлової крупи;
►1 невелика цибулина;
►1/2 середньої моркви;
►3 невеликих солоних огірків;
►2 ст. ложки томату-пюре (без гірки) або 1/2 склянки томатного соку;
►2 ст. л. вершкового масла;
►2 шт. лаврового листа;
►Сіль за смаком;
►Перець за смаком;
►Зелена цибуля;
►Кріп.


Приготування:

Свинину ретельно промиваємо, нарізаємо порційно, кладемо в каструлю.
Наливаємо в каструлю холодну воду, не доливаючи до країв на 2 пальці (каструля на 4л).
Ставимо каструлю на вогонь. Після закипання бульйону зменшуємо вогонь, знімаємо піну з бульйону до повного її зникнення.
М'ясо варимо близько 30 хвилин.
Поки вариться бульйон, відварюємо окремо перловку. Для цього, ретельно її промиваємо і кладемо в каструлю з киплячою водою.
Співвідношення крупи і води 1 до 2-х.
Варимо перловку на повільному вогні до повного випаровування рідини.
У пательні розігріваємо вершкове масло.
Кладемо в масло цибулю, порізану кубиками, і моркву, порізану соломкою. Злегка обсмажуємо.
Солоні огірки очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками, кладемо в сковорідку з морквою та цибулею і злегка обсмажуємо.
Потім у сковорідку виливаємо томатний сік (якщо Ви використовуєте томатну пасту, то її необхідно розвести водою (2 - 3 ст. л.), Щоб овочі протушкувати).
Тушкуємо в ньому овочі 5-10 хвилин. Нарізаємо картоплю кубиками. Кладемо в киплячий бульйон, варимо 10-15 хвилин. Потім в бульйон кладемо варену перлову крупу. Доводимо до кипіння. І кінцевий етап - кладемо в каструлю пасеровані в томатному соку овочі. Варимо 5 хвилин. Розсольник солимо. Кладемо вимитий лавровий лист, перчимо. Дрібно нарізаємо зелену цибулю і кріп. Заправляємо розсольник цибулею і кропом. Даємо настоятися 30 хв і більше.

bon appetit:)


Категорія: Розсольник | Додав: unknown (15.04.2013)
Переглядів: 649 | Теги: Розсольник з перловкою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Чізбургер
Сирні кошики
Десерт "Інь-Янь"
Картопляні хвилі
Умови зберігання бананів. Як вибрати стиглий банан
Ролл "Мозаїка"
Турка для кави. Як вибрати турку для кави?
Гарячий шоколад по-італійськи
Сирні роли з фруктами
Ікра кабачкова
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua