Інгредієнти:
►Пісна баранина (фарш) - 500 г ►Хлібні крихти - 1/2 склянки ►Сир «Пармезан» (тертий) - 1/4 склянки ►Ріпчаста цибуля - 1 шт. ►Сіль, перець, часник - на смак ►Соус для спагетті
Приготування:
Перемішати фарш, хлібні крихти, сир, ріпчасту цибулю, часник, спеції і, поступово додаючи воду, вимісити фарш (він повинен вийти в'язким і не розвалюватися на шматочки). З готового фаршу сформувати фрикадельки. У сковороді розігріти олію й обсмажити в ньому фрикадельки з усіх боків до готовності. Потім влити соус для спагетті і готувати на слабкому вогні протягом приблизно 20 хвилин.
bon appetit:)
|