Неділя, 28.04.2024, 22:06
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Закуски з м'яса і птиці

Ананаси фаршировані курячим філе, запечені під сиром


Інгредієнти:

►Ананас - 1 шт. (розмір середній) або 3 шт. маленьких
►Куряче філе - 200 гр.
►Сир - 50 гр.
►Соус Каррі - 1 чайна ложка (за бажанням)
►Сіль
►Перець
►Рослинна олія


Приготування:

Ананаси розріжте на дві частини. Вийміть жорстку середину і викиньте. Вийміть м'якоть та дрібно наріжте. Куряче філе дрібно наріжте. На рослинній олії смажте філе до готовності (смажити близько 15 хвилин).
Додайте соус Каррі та перемішайте. Додайте ананаси, посоліть, поперчіть, смажте 2-3 хвилини, потім приберіть з вогню. Сир натріть на дрібній тертці. У половинки ананасів викладіть начинку.
Посипте сиром та викладіть у форму для запікання.
Запікайте в духовці при температурі 180°С до золотистої скоринки (близько 10-15 хвилин).

bon appetit:)



Категорія: Закуски з м'яса і птиці | Додав: unknown (14.05.2012)
Переглядів: 915 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Lava Cake
Борщ по-полтавськи
Чай масала
Буженина за 10 хвилин
Креветки до пива
Користь і шкода кави. Вплив кави на організм людини
Сирники
Трюфелі
Домашній гамбургер з житнім хлібом
Картопля Шато
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua