Беремо креветки, їх краще братисередньогорозміру,такяк м'ясоу нихніжніше. Посипаємо меленим чорним перцем і перцем чилі, додаємо пів чайної ложки солі і лавровий лист. Часник краще розчавити в часникодавці, якщо вона є, якщо ні - дрібно нарізати. Перемішуємо і залишаємо. Робимо соус. Ріжемо петрушку, зелену цибулю і кріп. Додаємо дрібно нарізаний сир Дор блю, 1/2 ч. лож. солі і майонез. І найголовніше - 2 зубки розчавленого часнику. Всеце гарно перемішуємо, розминаючи сир до дрібних шматочків. До цього часу креветки вже стали готові. Обсмажуємо їх на олії на сильному вогні 5 хв, головне не перетримати - інакше креветки будуть жорсткими. Після готовності додаємо дрібно нарізану петрушку і кріп. Наші креветки до пива готові. Викладаємо їх на блюдо, прикрашаємо. Можна приступати до розпивання пива:)
<a href=https://bcialis.mom>cialis online without</a> There is evidence of ischaemic cerebrovascular events and thromboembolic events, including deep vein thrombosis, microvascular thrombosis and pulmonary embolism, occurring commonly during Puretam therapy