Інгредієнти:
►2 яйця ►300 мл молока ►2 ст.л. цукру ►Щіпка солі ►300 г борошна ►2,5 ч.л. розпушувача ►60 г розтопленого вершкового масла
Приготування:
Яйця збиваємо з молоком і цукром. В окрему миску просіваємо борошно з сіллю і розпушувачем. З'єднуємо дві суміші та замішуємо густе тісто. Вливаємо розтоплене масло і ще раз добре перемішуємо. Даємо постояти 5 хвилин. Розігріваємо сковороду на вогні трохи нижче середнього. Змащуємо рослинною олією. Виливаємо приблизно 1.5 ст.л. тіста і злегка розподіляємо його у формі кола. Шар тіста повинен бути близько 4 мм. Печемо близько 1-2 хвилин, перевертаємо і печемо ще хвилину.
bon appetit:)
|