Інгредієнти:
6 яєць 120 г цукру 1 пакетик цукрової пудри (ванільна) 140 г борошна 80 г масла Борошно для посипання
Крем:
250 г масла 50 г шоколаду 200 г цукрової пудри 20 г какао 2 яйця
Приготування:
Добре змішайте жовтки з цукром і цукровою пудрою. Додайте борошно, розітріть масло до білого кольору , додайте збиті в щільну піну білки. Змастіть форму для випічки маслом і присипте дно мукою. Вливайте рівними частинами бісквітне тісто, спечіть в духовці при температурі 200 градусів 7-8 тонких коржів.
Приготуйте крем з м'якого масла, розтертого шоколаду, цукрової пудри, какао та яєць. Збийте до отримання однорідної маси. Намажте крем на 5-7 коржів. Покладіть акуратно один на інший, змастіть кремом поверхню та краї торта. Охолодіть перед подачею. bon appetit:)
|