Середа, 01.05.2024, 18:03
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Торти

Угорський торт "Добош"



Інгредієнти:

6 яєць
120 г цукру
1 пакетик цукрової пудри (ванільна)
140 г борошна
80 г масла
Борошно для посипання

Крем:

250 г масла
50 г шоколаду
200 г цукрової пудри
20 г какао
2 яйця

Приготування:

Добре змішайте жовтки з цукром і цукровою пудрою. Додайте борошно, розітріть масло до білого кольору , додайте збиті в щільну піну білки.
Змастіть форму для випічки маслом і присипте дно мукою. Вливайте рівними частинами бісквітне тісто, спечіть в духовці при температурі 200 градусів 7-8 тонких коржів.

Приготуйте крем з м'якого масла, розтертого шоколаду, цукрової пудри, какао та яєць. Збийте до отримання однорідної маси. Намажте крем на 5-7 коржів. Покладіть акуратно один на інший, змастіть кремом поверхню та краї торта. Охолодіть перед подачею.

bon appetit:)



Категорія: Торти | Додав: unknown (26.04.2012)
Переглядів: 1484 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Десерт Радість - насолода
Гуляш
Повітряні пиріжки
Горбуша запечена в духовці
Десертні роли з бананом і вишнею
Хрустка фарширована картопля з шинкою і сиром
Сирні чіпси
Хрусткі бутерброди з моцарелою і копченим лососем
Рибний закусочний торт
Піца «3 сири» з грибами
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua