Неділя, 05.05.2024, 06:19
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Харчо

Суп Харчо



Інгредієнти:

►жирна яловича грудинка на реберцях - 1 кілограм
►рис Індіка Містраль - 1 склянка
►сіль - за смаком
►мелені волоські горіхи - 1 склянка
►соус ткемалі - 3 столових ложки
►ріпчаста цибуля - 4 штуки великого розміру
►соняшникова олія - 2 столових ложки
►часник - 4 зубчики
►лавровий лист - 2 штуки
►кінза - 1 пучок
►петрушка - 1 пучок
►помідори - 300 грам
►гострий зелений перець - 1 штука
►мелений духмяний перець - за смаком
►хмелі-сунелі - 1 чайна ложка
►чорний перець - за смаком


Приготування:

Спочатку підготуйте м'ясо. Ретельно його промийте, поріжте на шматочки і викладіть в каструлю. Залийте м'ясо двома літрам холодної води і поставте каструлю на маленький вогонь. Доведіть воду до кипіння, зніміть піну, що утворилася і варіть м'ясо ще протягом двох годин.
Поки вариться м'ясо, почистіть цибулю, поріжте її на тонкі півкільця і обсмажте в розігрітій олії протягом 5 хвилин. Потім викладіть в каструлю рис і цибулю, посоліть бульйон за смаком і варіть далі на слабкому вогні протягом чверті години.
Тепер очистіть від насіння гострий перець, а м'якоть наріжте великими шматочками. Почистіть часник і поріжте його на скибочки. Потім гарненько промийте кінзу, обсушити її і дрібно наріжте. Викладіть підготовлені овочі із зеленню в блендер, посоліть і перемеліть всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна за консистенцією маса.
Потім зробіть на помідорах надрізи навхрест, опустіть їх на одну хвилину в окріп, потім обдайте крижаною водою. Після цього очистіть помідори від шкірки і поріжте м'якоть на шматочки. Викладіть підготовлені помідори в харчо і варіть приблизно п'ять хвилин.
Перемішайте зелену масу, яку ви приготували в блендері, з волоськими горіхами і покладіть в суп. Прогрівайте суміш протягом трьох хвилин.
Тепер додайте в харчо приправи у вигляді хмелі-сунелі, соус ткемалі, лавровий лист. Ретельно промийте петрушку, дрібно її наріжте і теж відправте в суп. Не забудьте покласти чорний і духмяний перець. До речі, якщо ви не маєте всіх необхідних для супу приправ, можете скористатися набором спецій "Для харчо".
Після того, як ви поклали в суп, всі приправи, варіть його ще протягом п'яти хвилин. Потім приберіть з вогню, закрийте каструлю і залиште суп настоюватися приблизно 10 хвилин.
Коли Харчо настоїться, розлийте його по тарілках і подавайте до столу. Це чудова зігріваюча зимова перша страва.

bon appetit:)


Категорія: Харчо | Додав: unknown (29.06.2013)
Переглядів: 738 | Коментарі: 3 | Теги: харчо, Суп харчо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Салат "3 правила"
Яйця фаршировані шинкою
Печена картопля з сиром
Салат «Морський коктейль»
Салат по-французьки
Біляші з куркою
Піца по-домашньому
Котлети по-київськи із сиром
Листковий салат
Десертні роли з бананом і вишнею
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua