Вівторок, 14.05.2024, 08:02
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Окрошка

Класична окрошка на квасі з язиком



Інгредієнти:

►квас для окрошки з хріном - 1,2 л
►середній пучок зеленої цибулі
►сметана для подачі
►середні картоплини - 3 шт.
►редиска - 5-7 шт.
►невеликий яловичий язик - 1 шт.
►яйця - 3 шт.
►середні хрусткі огірки - 5 шт.
►сіль


Приготування:

Зварити язик в киплячій воді, 1,5 год. Облити холодною водою, зняти шкіру, язик остудити і нарізати невеликими кубиками. Картоплю очистити, нарізати невеликими кубиками, залити киплячою водою, зварити до м'якості, 7-10 хв. Відкинути на друшляк, зберігши 1 стакан відвару. Картоплю і відвар остудити.
Зварити яйця круто, очистити, остудити. Білки дрібно порубати. Дрібно нарізати зелену цибулю, покласти в каструлю, додати варені жовтки, всипати дрібку солі. Потовкти товкачем, щоб цибуля виділила сік. Влити остиглий картопляний відвар, перемішати.
Огірки очистити від шкірки, нарізати невеликими кубиками, покласти в каструлю з цибулею і жовтками. Додати нарізану тонкими кружками редиску, язик, білки, картоплю і квас. Поставити в холодильник настоюватися мінімум на 2 год.

Подавати окрошку холодною, зі сметаною.

bon appetit:)


Категорія: Окрошка | Додав: unknown (11.04.2013)
Переглядів: 667 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Апельсинові цукерки
Вафельні трубочки
Веселі яйця
Ванільне суфле
Банановий коктейль з морозивом
Суп з плавлених сирків
Салат з сиром Гауда, томатами та свіжим базиліком
Ролл Гонконг
Заморожений білий "гарячий" шоколад
Шоколадно-вершковий мус
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua