Субота, 04.05.2024, 18:05
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Печена картопля з сиром


Інгредієнти:

►Картопля - 2 шт. (великих)
►Масло - 100 гр.
►Пармезан - 100 гр.
►Рослинна олія - 100 гр.
►Вершки густі - 60 мл.
►Сир твердий - 60 гр.
►Сіль


Приготування:

Беремо 2 картоплини, гарненько миємо. Робимо розрізи, але не до кінця. Нарізаємо пармезан і масло шматочками, і вкладаємо в картоплю чергуючи. Ставимо картоплю в духовку розігріту до 200°С на 45 хвилин. Потім виймаємо й поливаємо вершками. Після чого посипаємо тертим твердим сиром і відправляємо ще на 15 хвилин у духовку.

bon appetit:)



Категорія: Гарніри | Додав: unknown (22.05.2012)
Переглядів: 898 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Рибний закусочний торт
Борщ московський
Хрустка фарширована картопля з шинкою і сиром
Кава по-східному
Салат-коктейль із креветок
Веллінгтон з яловичиною
Салат "Меркурій"
Гарячий шоколад по-італійськи
Банановий чізкейк без випічки
Булочки з корицею
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua