П`ятниця, 22.11.2024, 20:11
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Часник на зиму

Заготівля часнику на зиму методом сухого засолу


Інгредієнти:

►1 кг часнику,
►300 г солі.


Приготування:

Вимийте часник, головки розділіть на часточки, очистіть від лушпиння і пропустіть через м'ясорубку. Мелений часник змішайте з сіллю і покладіть у банки (краще маленькі), місткістю не більше 200 мл. Закрийте кришками. Зберігати даний продукт можна при кімнатній температурі.

Заготівля часнику на зиму вимагає використання не зовсім дозрілого вихідного продукту. Так, для того щоб приготувати квашений часник, його головки потрібно збирати за два тижні до їх повного дозрівання, коли вони ще не огрубіли (приблизно на початку липня).

bon appetit:)


Категорія: Часник на зиму | Додав: unknown (03.09.2013)
Переглядів: 891 | Теги: Заготівля часнику на зиму, рецепти заготовок, заготовки на зиму., заготовки з часнику, часник на зиму, рецепти часнику на зиму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Молочні вершки
Маргарита
Зрази по-чеськи
Йогуртниця. Як вибрати йогуртницю
Журавлинний морс
Молочний коктейль «Coffee Milkshake»
Багатошаровий кавовий напій
Салат "Соняшник"
Омлет з сиром
Малосольні огірки
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua