Понеділок, 25.11.2024, 00:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Кебаб

Адана кебаб (Adana kebab)


Інгредієнти:

►Фарш яловичий - 1 кг
►Баранячого сала - 500 гр.
►Цибуля - 2 шт.
►Сіль
►Чорний перець

Для гарніру:

►Цибуля - 5 шт
►Петрушка -1 пучок
►Часник - 1 зубчик
►Помідори - 2 шт.
►Зелений перець - 2 шт.


Приготування:

Яловичину разом з салом пропустити через м'ясорубку. До фаршу додати 2 подрібнені цибулини, 3 ч.л. солі, 1 ч.л. чорного перцю, ретельно перемішати.
Жиром змастити плоскі шампури. Відриваючи від фаршу шматочки розміром з яйце, надягати їх на шампур і, стискаючи долонями, надати вид котлети довжиною 10 см.
Пропекти на вугіллі з двох сторін. Дрібно нарізати цибулю, змішати з нашаткованою петрушкою і розчавленим часником. Подавати як гарнір до котлет разом з коржиками, печеними помідорами і зеленим перцем.

bon appetit:)





Джерело: http://turktarifleri.blogspot.com/
Категорія: Кебаб | Додав: unknown (14.06.2012)
Переглядів: 865 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Картопляні хвилі
Ананасово-манговий коктейль
Креветки до пива
Салат "Меркурій"
Чахохбілі з курей
Сирні чіпси
Полуничний десерт
Риба в медово-соєвому соусі
Борщ сибірський
Фруктовий лід з ананаса, полуниці і лайма
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua