Інгредієнти:
►Фарш яловичий - 1 кг ►Баранячого сала - 500 гр. ►Цибуля - 2 шт. ►Сіль ►Чорний перець
Для гарніру:
►Цибуля - 5 шт ►Петрушка -1 пучок ►Часник - 1 зубчик ►Помідори - 2 шт. ►Зелений перець - 2 шт.
Приготування:
Яловичину разом з салом пропустити через м'ясорубку. До фаршу додати 2 подрібнені цибулини, 3 ч.л. солі, 1 ч.л. чорного перцю, ретельно перемішати. Жиром змастити плоскі шампури. Відриваючи від фаршу шматочки розміром з яйце, надягати їх на шампур і, стискаючи долонями, надати вид котлети довжиною 10 см. Пропекти на вугіллі з двох сторін. Дрібно нарізати цибулю, змішати з нашаткованою петрушкою і розчавленим часником. Подавати як гарнір до котлет разом з коржиками, печеними помідорами і зеленим перцем.
bon appetit:)
Джерело: http://turktarifleri.blogspot.com/ |